Шеговит пост пусна във фейсбук новият главен редактор на в.

...
Шеговит пост пусна във фейсбук новият главен редактор на в.
Коментари Харесай

Новият главен редактор на Дума иронизира пленума на БСП

Шеговит пост пусна във фейсбук новият основен редактор на в. Дума Йордан Мичев за пленума на Българска социалистическа партия в събота, на който той бе подложен на критика остро поради фотография на Ахмед Доган на първа страница на вестника. 
 Дълг към Национална агенция за приходите отсрочи регистрацията на малкия екран на Българска социалистическа партия  Миков: Нинова ръководи еднолично. Има напрежение в Българска социалистическа партия  Българска социалистическа партия си избра нов избирателен щаб
Тъй като в събота съм на гроздобер в Сандански - ще берем необятната мелнишка, към този момент е завършено с тамянката и керацудата, единствено да ви предупредя, че няма да има земеделски фотоси на първа страница... Нали, да не вземете да извършите проблем на идващия пленум, написа Мичев.

Без да загатва името на някогашния ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков, който се счита за водач на вътрешната съпротива в партията, Мичев разяснява свадите от съвещанието на Националния съвет в събота: 

Учудвам се от, извинете ме за израза - дебелоочието на един някогашен ръководител на Българска социалистическа партия. Значи, разбирате ли, сегашният началник на партията надали не еднолично вземал решения за вестник " Дума ", а вестникът се превръщал в рупор - обслужващ стенвестник, на управлението на партията.

O tempora! O mores!

Само ще напомня на дълбокоуважавания от мен някогашен ръководител по какъв начин уволни един и.д. основен редактор - привиквайки го в кабинета си и казвайки му, че от през днешния ден не е на работа, в това число забранявайки му да се раздели обикновено, на постоянната планьорка, с сътрудниците си. Причината за уволнението - фотография на първа страница на Вежди Рашидов. Както аз не се меся в комплицирана материя като наказателното право, по този начин апелирам уважаваният от мен някогашен ръководител да не си мисли, че схваща по какъв начин се прави вестник...
НаУи? Да си имаме уважението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР