Шегите“ и чувството за хумор на бившия президент Тръмп могат

...
Шегите“ и чувството за хумор на бившия президент Тръмп могат
Коментари Харесай

Шегите на Тръмп се използват за „нормализиране“ на неговия екстремизъм, съобщава Politico: „Как работят автократите“

„ Шегите “ и възприятието за комизъм на някогашния президент Тръмп могат да бъдат употребявани за нормализиране на авторитаризма, Докладът на Politico се предлага в неделя.

Статията „ В шегата: Комедийният трик, който Тръмп употребява, с цел да възстановява държанието си “, се опита да проучва навика на Тръмп да употребява комизъм на своите събития, намеквайки, че по-тъмна страна.

„ Това не е ново и Тръмп, явно, надалеч не е първият президент или пол с някакъв потенциал за комедия. Но през последните няколко месеца, на негови събития, които аз Бил съм - в Айова, Ню Хемпшир и Южна Каролина - това ми се стори изключително видимо. Неговата дестабилизираща изразителност стана още по-мрачна. Това е, което направи смеха още по-ярък ", написа старши публицист Майкъл Крус.

Бившият президент на Съединени американски щати и претендент за президент през 2024 година Доналд Тръмп танцува по време на протест „ Излезте от гласуването “ в Greater Richmond Convention Center в Ричмънд, Вирджиния, на 2 март 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР