Шега. Така Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС,

...
Шега. Така Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС,
Коментари Харесай

Шега от Бойко Борисов, че щял да подкрепи Асен Василев за премиер

Шега. Така Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, дефинира заявката на експремиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов от съботния ден пред партийния актив в Бургас, че ГЕРБ са били подготвени да " дадат " трима народни представители, които да гласоподават " за " проектокабинета на " Продължаваме промяната ", които в последна сметка не го подложиха на гласоподаване в пленарна зала.

" Като смешка бих определила думите на господин Борисов. Както и шегата за трамвая в Банкя (докъдето няма трамвайна линия - бел.ред.) и други неща, които през вчерашния ден на срещата с нашите симпатизанти бяха тематики ", сподели Атанасова.

Нямало е и такова разискване, отсече тя, наблягайки - единственият късмет за избавление на България били бързо осъществени предварителни избори.

" Няма по какъв начин да подкрепим кабинет, в който ни се предлага замяна. Това през вчерашния ден беше смешка, на която незабавно реагираха всички водачи на партии, може би господин Борисов това целеше. Веднъж в седмицата приказва пред наши симпатизанти и членове, а водачите на партии стартират да пишат постове във " Facebook ". Стигна се и до комичната обстановка, в която госпожа Корнелия Нинова се връща години обратно през 2017, когато ѝ беше препоръчан пост на ръководител на Народното събрание ", доуточни правното острие на ГЕРБ.

Атанасова опроверга и думите на премиера Петков, че депутатите от ГЕРБ се опасяват, а да отидеш на среща с Бойко Борисов било " все едно да отидеш при някой от Сицилия ".

" Нашата парламентарна група ежеседмично има среща с нашия водач, тъй като през последните няколко месеца има прекалено много събития и решения, които би трябвало да вземаме ", конкретизира тя. И уточни - персонално се срещала с Бойко Борисов или с членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР