Шега със Спешен телефон 112 коства на пияна жена 1

...
Шега със Спешен телефон 112 коства на пияна жена 1
Коментари Харесай

1 500 лв. коства на почерпена шуменка шега с тел. 112

Шега със Спешен телефон 112 коства на пияна жена 1 500 лв.. Решението за наложената санкция е взето от съдът в Шумен, оповестява " Дарик ". Действието се развило на 26.09.18 година Жената позвънила на 112 и показала, че в шуменския квартал „ Дивдядово “ на тротоара на улица „ Трети март “ имало окървавена паднала жена покрита с клони . Сигналът бил признат от областен център 112-Варна, откъдето бил предаден в дежурната част на при ОД Министерство на вътрешните работи в Шумен.
На мястото били изпратени екипи на Спешна помощ и полиция. Около половин час чиновниците на реда обхождали региона на цялата улица, само че не разкрили окървавена жена, лежаща на тротоара. Не открили и кой е подателят на сигнала. Униформените провели диалози и с живущи в региона, само че по този начин и не намерили очевидец на сходно събитие. Междувременно били направени и безуспешни опити за свързване по телефона с подателката. Тя била открита чак по-късно.
Една заран дамата дружно със своите щерка и родители посетила дома на собствен другар, където постоянно ходела неканена. Там тя решила да се пошегува, като подаде погрешен сигнал за акцидент. Взела телефона на домакина и позвънила на 112. Представила се с подправени имена. След като била открита и арестувана за разпити си признала, че по време на " шегата " била използвала алкохол. Заради подправения сигнал шуменският съд ѝ постанова санкция от 1 500 лв., както и разноските по делото, които възлизат на малко над 200 лв..
Решението предстои на обжалване и митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР