Шега, направена за сметка на Джейда Пинкет Смит, беше в

...
Шега, направена за сметка на Джейда Пинкет Смит, беше в
Коментари Харесай

Джейда Пинкет: Бях под душа и просто усетих шепа коса в ръцете си...

Шега, направена за сметка на Джейда Пинкет Смит, беше в центъра на най-изненадващия миг на 94-та годишна награди Оскар.

Преди да връчи премията за най-хубав документален филм в неделя, Крис Рок се отклони от обсъжданата тематика, с цел да разиска тазгодишните номинирани за най-хубав артист, в това число брачна половинка на Пинкет Смит, Уил Смит. Това го накара да направи видимо случайна цепнатина, сравнявайки обръснатата прическа на Пинкет Смит с оживения военноморски чиновник G.I. Джейн, изигран от Деми Мур.

Пинкет Смит завъртя очи, до момента в който публиката се смееше нервно. След това, най-неочаквано, звездата на  " Методът Уилямс "  — който след това завоюва „ Оскар “ за най-хубав артист — отиде до Рок и го „ удари “ през лицето, след което се върна на мястото си.

Зрителите и публиката в Dolby Theatre бяха зашеметени, несигурни какво провокира гнева на Смит.
Оказва се, че шегата на Рок е надълбоко персонална за артиста и брачната половинка му, която страда от загуба на коса заради плешивост.

50-годишната Пинкет Смит приказва за оправянето с косопада от години. Тя за първи път разкри информацията обществено през 2018 година в нейната поредност Red Table Talk.
" Много хора се питат за какво съм с тюрбани. Е, не съм говорила за това. Не е елементарно да се приказва, само че ще го кажа ", споделя тя.
   View this post on Instagram

 

„ Бях под душа един ден и се оказах с кичури коса в ръцете си и просто си споделих: „ О, Боже, ще оплешивявам ли? “, добави тя. " Това беше един от тези моменти в живота ми, когато безусловно треперех от боязън. Ето за какво си обръснах главата и за какво не преставам да го върша. "

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР