Шефският стол на Антон Хекимян в Би Ти Ви се

...
Шефският стол на Антон Хекимян в Би Ти Ви се
Коментари Харесай

Лошо: Столът на Хекимян се разклати

Шефският стол на Антон Хекимян в Би Ти Ви се клати съществено. Причина за напрежението е отливът на фрагменти от нюзрума, за което Lupa.bg към този момент писа.

Преди дни пристигна новината, че две от знаковите репортерки на спорта - Елена Яръмова и Флорина Иванова, си потеглят поради многото работа, непрекъснатия стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на водещите. Специално на Елена Яръмова изплашеният Хекимян даже предложил по-висока заплата и предаване по желание, само че тя изрично отказала, разкри източник на Lupa.bg.

Преди двете хубавици медията напусна надълбоко афектиран новинарят Денислав Борисов, който оповестил, че не просто напуща, а къса вечно с публицистиката и ще търси напълно друга сфера на реализация.

Според мълвата Борисов зарязал Би Ти Ви, тъй като от близо две години упорствал да му бъде поверено предаване, утринния блок на канала или някое от уикенд изданията. Хекимян, обаче, намерено стартирал Мария Цънцарова, а той и другите сътрудници дремели в сянката ѝ. Затова и преди месец подал предупреждение за овакантяване.

Заради текучеството на фрагменти и заплахата те да се прелеят в съперниците Нова телевизия и Българска национална телевизия, босовете на Би Ти Ви вдигнали мерника на Антон Хекимян и постът му на шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ бил подложен под въпрос.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР