Шефовете в Левски Павел Колев и Ивайло Петков вече на

...
Шефовете в Левски Павел Колев и Ивайло Петков вече на
Коментари Харесай

Левски иска да гради отбора около двама нидерландци

Шефовете в Левски Павел Колев и Ивайло Петков към този момент на няколко пъти оповестиха, че желаят да запазят тима, макар финансовите усложнения, в които се намират " сините ".

Най-големите им опасения са свързани с нидерландците Найджъл Робърта и Стайн Спиерингс, които са измежду водещите играчи на " сините ", написа " Тема спорт ".
 Вратарският проблем в Левски май е превдварително решен
Вратарският проблем в Левски май е превдварително решен

В момента " сините " разполагат с четирима стражи

На " Герена " желаят да градят тима към тях и ще създадат всичко допустимо, с цел да ги задържат. Колев и Петков ще се опитат да обяснят на двамата, че всичко към финансирането на тима ще бъде наред и те ще получат всичко дължимо по договорите си.

22-годишният Робърта пристигна през лятото. Той бързо си завоюва титулярно място в конкуренцията на Дени Алар. В много мачове Найджъл бе контузен, само че все пак е най-резултатният състезател на Левски. В 14 мача в шампионата той има 9 гола.

Спиерингс пристигна през зимата и сподели качествата си още в първия мач, в който игра. Стайн откри головата си сметка за Левски в формалния си дебют против Черно море. До момента има 4 срещи за " сините ".
 Левски отказал оферта за Хали Тиам
Левски отказал оферта за Хали Тиам

Сега " сините " го изпускат без пари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР