Шефовете на тениса във Великобритания провеждат спешни срещи днес, за

...
Шефовете на тениса във Великобритания провеждат спешни срещи днес, за
Коментари Харесай

Спешни срещи относно отлагането на Уимбълдън

Шефовете на тениса във Англия организират незабавни срещи през днешния ден, с цел да решат дали е допустимо " Уимбълдън " да се организира тази година. Официалното решение се чака да бъде взето на следващия ден, а отлагането на шампионата за първи път от Втората международна война насам е съвсем несъмнено, оповестява " Би Би Си ".

" Уимбълдън " би трябвало да се организира в границите на две седмици с начало 29 юни. " Ролан Гарос " беше първият шампионат от Големия шлем, който бе отсрочен заради пандемията с ковид. Французите оповестиха, че шампионатът им ще се организира през септември.

" Всички чакат решението. Това е идващият огромен шампионат в календара ", разяснява седемкратният първенец от Големия шлем на двойки Джейми Мъри. - Трудно ще е преместването на шампионата на други дати, защото ще се засече с други шампионати. "

Wimbledon is expected to be canceled for the first time since World War II. https://t.co/727caKMQrA
— USA TODAY Sports (@usatodaysports) March 30, 2020
След като бе анулиран целия сезон на клей, упованията са сходни и за сезона на трева, който надали ще се състои. На този стадий очакванията са играчите да се върнат на корта през втората седмица на юли.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР