Шефовете на ПГ на ДБ и на ПП - Христо

...
Шефовете на ПГ на ДБ и на ПП - Христо
Коментари Харесай

Андрей Гюров и Христо Иванов измислили шефа на НС?

Шефовете на ПГ на Демократична България и на Политическа партия - Христо Иванов и Андрей Гюров са измислили нова, консенсусна фигура за началник на Народно събрание. Такъв сигнал дадоха те след следващия председателски съвет в институцията. По информация на Lupa.bg новата номинация е от ПГ на градската десница - като поръчка за това даде по-рано и Кирил Петков, съпредседател на Политическа партия. 

Междувременно зам.-шефът на ГЕРБ Даниел Митов сподели, очевидно сърдит, че очевидно срещата, покана за която Политическа партия насочиха, сред всички парламентарни сили в зала " Запад " няма да се състои, тъй като чакал 25 минути там. 

Петков и Василев влязоха тъкмо в 12:23 часа. И по този начин нарочената като лидерска намира се трансформира в конференция на " Промяната ". 

Бившият министър председател не скри разочарованието си, че подмолните сделки били толкоз мощни и това резултирало в парламентарна рецесия. 

" Надявам се да осмислят предложенията ни. Задкулисието не води до нищо ", предизвести Петков. 

" Цялото развиване на страната е блокирано. Защото подмолните сделки не могат да дадат решение и това се видя - 3 опита, и трите - ялови. Да търсим решения при затворени порти доста ясно се очерта към този момент и в зала, че надали това ще докара до нещо рационално и обикновено, Единственият метод е да стартираме да си приказваме пред очите на целия народ ", добави Асен Василев.

Василев счита за удачно партиите да спрат да предлагат за началник на Народно събрание личните си претенденти, а да посочат фигури от другите парламентарни сили. Петков разшири концепцията, като предложи всяка партия да предложи по двама депутати от другите обединения, подобаващи да оглавят Народното събрание. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР