Шефовете на Пари Сен Жермен са бесни на колегите си

...
Шефовете на Пари Сен Жермен са бесни на колегите си
Коментари Харесай

ПСЖ бесни на Челси заради Хаким Зиеш

Шефовете на Пари Сен Жермен са гневни на сътрудниците си от Челси поради проваления трансфер на Хаким Зиеш. Двата клуба бяха постигнали сделка за прекосяването на мароканеца чартърен на " Парк де Пренс ", като и самият футболист отпътува за Париж и мина всички наложителни прегледи. Поредица от гафове, главно от страна на лондончани, обаче попречиха договорката да бъде приключена и футболистът да бъде регистриран в точния момент. Така всичко пропадна в последния миг, а Зиеш се прибра на " Стамфорд Бридж ".

Според журналистът Кавех Солекол от " Скай Спортс ", в ПСЖ са извънредно ядосани от това развиване на нещата и са се заканили повече за не вършат бизнес с този клуб.

" Снощи бе безспорна бъркотия. Челси надали още веднъж ще се появи пред вратата на ПСЖ. Така не се прави бизнес и не може да се отнасяш към един състезател по този метод ", са споделили пред Солекол източници от " Парк де Пренс "

Провалената договорка е съществено отчаяние и за самия Зиеш, който съвсем не играе от началото на сезона в Челси и се надяваше, че с прехвърлянето си в ПСЖ ще получи опция да възроди кариерата си. Изглежда обаче той ще продължи да търка пейката на " Стамфорд Бридж ", изключително откакто клубът притегли и Михайло Мудрик, Жоао Феликс и Нони Мадуеке.
     
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР