Шефовете на Милан се опитват да осъществят тройна сложна сделка,

...
Шефовете на Милан се опитват да осъществят тройна сложна сделка,
Коментари Харесай

Милан преговаря за трио от Челси

Шефовете на Милан се пробват да осъществят тройна комплицирана договорка, която да докара в отбора трима футболисти на Челси. Спортният шеф на “росонерите” Леоанрдо договаря за привличането на Сеск Фабрегас, Андреас Кристенсен и Гари Кейхил. Бившият бразилски национал няколко пъти е коментирал тематиката по телефона с Марина Грановская, която се занимава с трансферните въпроси на “Стамфорд Бридж”.

Милан се оказа в сериозна кадрова рецесия. Лукас Билия, Джакомо Бонавентура и Матия Калдара са единствено част от контузените играчи, а старши треньорът Дженаро Гатузо призна, че се надява през януари да бъдат взети няколко нови попълнения.

Заради строгите условия на финансовия феърплей италианският гранд не може да си разреши скъпи покупки. Идеята е триото от Челси да пристигна чартърен на “Сан Сиро”. най-сериозен е ползата към Фабрегас, който ще е свободен сътрудник през лятото. Испанецът има единствено 9 мача във всички шампионати от началото на сезона.

Централните бранители Кейхил и Кристенсен също са в проектите на Милан. Двамата са запаси при Маурисио Сари. Кейхил е привързан с Челси до края на сезона, а през актуалната акция се появи единствено един път като запаса в Премиър лийг. Кристенсен пък неотдавна удължи договора си с лондончани, само че не получава доста шансове от Сари и вероятно преотстъпване би могло да се окаже добър ход както за него, по този начин и за клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР