Шефовете на Ливърпул продължават да са оптимисти, че ще успеят

...
Шефовете на Ливърпул продължават да са оптимисти, че ще успеят
Коментари Харесай

В Ливърпул се надяват да успеят да убедят Салах да подпише нов договор

Шефовете на Ливърпул не престават да са оптимисти, че ще съумеят да убедят звездата на отбора Мохамед Салах да подпише нов контракт, написа “Сънди Уърлд”. Настоящият договор на египтянина е до лятото на 2023 година. Доста тимове обаче наблюдават от близко обстановката към него и са подготвени да насочат предложения, в случай че се появи подобаваща опция. Самият състезател също тормози шефовете, откакто преди време съобщи, че мъчно би отказал на Барселона или Реал Мадрид.

Салах стартира сезона по ослепителен метод с гол и две асистенции за триумфа с 3:0 над Норич. След мача сътрудникът му Реми Абас Иса написа любопитен пост в Туитър: “Надявам се, че те гледат”. Най-вероятно това обръщение бе отправено към шефовете на Ливърпул.

Последните информации са, че двете страни ще седнат на масата за договаряния до края на този месец. Клубът към този момент обвърза дълготрайно Фабиньо, Алисон, Ван Дайк и Александър-Арнолд. Скоро се чака нов контракт да подпише и Джордан Хендерсън. Така идната стъпка на шефовете ще бъде точно да убедят и Салах да преподпише.

29-годишният футболист е на “Анфийлд” от 2017 година, когато бе притеглен от Рома. До момента той има 126 гола и 49 асистенции в 206 мача за клуба във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР