Шефовете на Лацио смятат да предложат нов договор на треньора

...
Шефовете на Лацио смятат да предложат нов договор на треньора
Коментари Харесай

Лацио предлага нов договор на Индзаги

Шефовете на Лацио считат да предложат нов контракт на треньора Симоне Индзаги. Специалистът пое " Орлите " през 2016 година и актуалният му договор е до лятото на 2021 година. Президентът Клаудио Лотито обаче е удовлетворен от неговата работа и е подготвен да му предложи удължение с още една година и нарастване на заплатата.

В момента Индзаги получава по 2 милиона евро на сезон, само че в случай че се съгласи да преподпише, заплатата му ще стане 3 милиона евро на сезон. Новият контракт ще е до 2022 година, само че в него ще има алтернатива за удължаването му с още една година.

Лацио до неотдавна бе главен съперник на Ювентус за купата, само че след подновяването на шампионата в Серия " А " тимът изненадващо забоксува и се свлече до 4-ата позиция в класирането. Въпреки това " Орлите " на процедура са сигурен участник в Шампионската лига през идната акция, което си остава съществено достижение.

Индзаги е дал знак, че е подготвен да преподпише. Единственото изискване на експерта е, че той чака клубът да покаже съществени упоритости за бъдещето и да бъдат привлечени качествени футболисти, с които да продължи да бъде фактор в борбата за Скудетото и в идващите години.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР