Шефовете на италианския Ювентус са осведомили обкръжението на Гонсало Игуаин,

...
Шефовете на италианския Ювентус са осведомили обкръжението на Гонсало Игуаин,
Коментари Харесай

Ювентус дал свободно на Игуаин да си замине от отбора

Шефовете на италианския Ювентус са осведомили обкръжението на Гонсало Игуаин, че нападателят ще бъде продаден от Торино и е хубаво те да му намерят кей, който ще му харесва. Аржентинският таран игра чартърен през втората половина на предишния сезон в Челси, само че от британския клуб го върнаха на „ Алианц Стейдиъм”, защото не пожелаха да го закупят с непрекъснат трансфер.

Новият треньор на Юве – Маурицио Сари, водеше в този интервал „ сините”, само че очевидно приказния съюз сред двамата най-накрая ще престане.

По-рано през седмицата братът на Игуаин – Николас, удостовери, че Гонсало в Италия ще играе единствено за „ бианконерите”.

„ Старата госпожа” ще опита да регенерира назад харчовете си с продажбата на Игуаин, откакто се чака многомилионния трансфер на Матайс де Лихт.

Информациите от медиите в Италия са такива, че столичният Рома наподобява като вид пред 31-годишния стрелец, като от Юве дават позволение на футболиста да води договаряния. Гонсало Игуаин има 105 мача за Юве, в които е отбелязал 55 гола. Същевременно той има триумфиране с две следващи трофеи на Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР