Шефовете на Emmerdale бяха призовани да размахат брадвата и да

...
Шефовете на Emmerdale бяха призовани да размахат брадвата и да
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale критикуват „подлите“ герои на шоуто и молят за „двойно излизане“

Шефовете на Emmerdale бяха призовани да размахат брадвата и да изиграят брутална драма с двойно излизане от недоволни почитатели.

Феновете, достигнати след едночасовата част от понеделник вечер, бяха изпълнени с драма както за семейство Дингълс, по този начин и за семейство Кинг, само че макар че имаше доста защо да се приказва, страхотният епизод не се хареса на всички. Не единствено, че Руби (Бет Кордингли) провокира повече търкания сред брачна половинка си Кейлъб Милиган (Уил Аш) и брат му Кейн Дингъл (Джеф Хордли).

Но Том Кинг, артистът Джеймс Чейс, усъвършенства контрола и принудата си държание, когато нещата станаха токсични. Към края на специфичното шоу в кръчмата имаше кръстосани думи и Кейлъб най-сетне сподели на брат си, че към този момент не са семейство и че може да не помни за полаганите повече старания.

Том сподели мрака си от страна на Вини Дингъл (Брадли Джонсън), откакто той му сподели да остави жена си Бел (Идън Тейлър-Дрейпър) на мира. За да направи нещата още по-лоши, Вини най-после загуби ново...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР