Шефовете на Dancing On Ice се готвят за драма далеч

...
Шефовете на Dancing On Ice се готвят за драма далеч
Коментари Харесай

Шефовете на ITV Dancing On Ice се готвят за „сблъсък“, тъй като Хана Спиърит и Рейчъл Стивънс ще бъдат „държани разделени“

Шефовете на Dancing On Ice се готвят за драма надалеч от пързалката, когато започва новата серия на шоуто на ITV по-късно този месец.

Тазгодишният състав от звезди, някогашната звезда на S Club Хана Спирит, която си партнира с професионалния скейтър Анди Бюканън. Една от другите 11 двойки, които в това време се причисляват към тях на леда, са комикът Лу Сандърс и про-Брендин Хетфийлд – гаджето на някогашната колежка на Хана Рейчъл Стивънс.

Брендин и Рейчъл се свързаха през 2022 година, откакто се срещнаха на самото шоу, само че двойката не съумя да впечатли и бяха отстранени единствено на третата седмица. Ако Рейчъл е в публиката, с цел да гледа осъществяването на своя джентълмен, тя може да се окаже лице в лице с Хана, с която съгласно сведенията има дългогодишна омраза.

Източник сподели пред The ​​Sun: „ Падането върху леда ще бъде топло и безболезнено в съпоставяне със студения фронт, който ще обгърне Dancing On Ice, в случай че пътищата им се пресекат. Най-добрата вяра е Хана и Рейчъл да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР