Шефовете на Би Ти Ви са вдигнали мерника на Антон

...
Шефовете на Би Ти Ви са вдигнали мерника на Антон
Коментари Харесай

Яки скандали тресат bTV, знакови репортери бягат! Столът на Хекимян се клати

Шефовете на Би Ти Ви са вдигнали мерника на Антон Хекимян , издават хора от тв сектора, поради нестихващите кавги в нюзрума на малкия екран и големия отлив на фрагменти, който шефът на отдел „ Новини и настоящи излъчвания “ провокирал, твърди вестник Ретро.

Само в границите на последния месец трима знакови кореспонденти си хвърлили оставките пред Хекимян и екипът му оскъден фрапантно тъкмо в най-напечения работен интервал.

Пръв от медията с засегнатост си тръгнал новинарят Денислав Борисов. Нервите на перничанина, израснал в Радомир, не издържали под управлението на Антон Хекимян и той оповестил, че не просто напуща, а къса вечно с публицистиката и ще се мести в напълно различен отрасъл. Негови сътрудници настояват, че Борисов си тръгнал, тъй като от най-малко година и половина упорствал да му бъде поверено предаване. Той считал, че е заслужен да води или утринния блок на канала, или някое от уикенд изданията на публицистичните излъчвания. Дразнел се, че Хекимян намерено стартирал Мария Цънцарова, а той и другите сътрудници оставали в сянката ѝ. Затова и преди месец подал предупреждение за овакантяване.

Веднага след него байрака развели и две от знаковите репортерки на спорта, които още веднъж са под управлението на Хекимян. Става дума за хубавиците с дълъг опит на екран Елена Яръмова и Флорина Иванова. Преди дни се разбра, че двете си потеглят от Би Ти Ви поради многото работа, непрекъснатия стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на водещите там.

Хекимян, който преди близо 2 години седна в стола на уволнения Венелин Петков, бил в суматоха от напускането на част от най-хубавите му фрагменти. Той се опитал по всякакъв начин да ги задържи, като даже им предложил по-високо възнаграждение. Основният му боязън бил да не отидат в конкурентната Нова телевизия, тъй като щял да натрупа още черни точки пред притежателите на медията. Хекимян, който е легендарен службогонец, бил извънредно обезпокоен от обстановката, в която се намирал. Въпреки че се опитвал да се държи другарски с екипа, подобен отлив от фрагменти в медията не е имало от години.

Припомняме, че първа хорото още преди няколко месеца поведе Биляна Гавазова, която бе едно от най-харесваните лица на Би Ти Ви в продължение на близо 11 години. Тя изненадващо излезе в дълъг отпуск, а след него разгласи, че си потегля от утринния блок и малкия екран и ще поеме към нови креативен хоризонти. Така и не се разбра същинската причина за напускането ѝ. Появиха се клюки, че журналистката е имала открит спор с шефа си Хекимян, с който в миналото бяха равнопоставени и водеха дружно „ Тази заран “. Не е за занемаряване и фактът, че седмици преди Гавазова да дезертира, Бойко Рашков си пожела уволнението ѝ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР