Шефовете на Арсенал може да оставят разочарован Микел Артета, след

...
Шефовете на Арсенал може да оставят разочарован Микел Артета, след
Коментари Харесай

Бордът на Арсенал няма да се съобразят с едно от желанията на Артета

Шефовете на Арсенал може да оставят отчаян Микел Артета, откакто не са прекомерно уверени, че Жером Боатенг от Байерн Мюнхен е идеалният профил бранител за закупуване през зимния трансферен прозорец. „ Артилеристите” имат 30 позволени гола през сезона, повече от всеки един в горната половина на таблицата, което подтиква Артета съществено да намерения за смяна в отбранителния вал на терена.

По-рано през месеца се появиха информации, че 31-годишният Боатенг е мечтан от Арсенал, и то още през зимата, само че Goal твърди, че йерархията в Арсенал се притеснява от обстоятелството, че немският защитник не играе задоволително през този сезон, откакто има единствено девет мача за Байерн.

Клубът от Северен Лондон е спряган също по този начин за покупко-продажби с Дайо Упамекано, Даниеле Ругани и Мерих Демирал, а също по този начин е допустимо Уилиям Салиба от Сент Етиен да бъде форсирано взет на „ Емирейтс”, откакто Арсенал държи правата му, само че френският отбор има право да го употребява през този сезон чартърен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР