Шефката на социалистите Корнелия Нинова е бръкнала в депутатската си

...
Шефката на социалистите Корнелия Нинова е бръкнала в депутатската си
Коментари Харесай

Корнелия Нинова със секси цайси Картие за 1000 лева

Шефката на социалистите Корнелия Нинова е бръкнала в депутатската си заплата, с цел да е в звук с стилните трендове. В последните дни лидерката на левите се подвизава из Народното събрание и тв студиата с чифт маркови диоптрични очила в алено и черно.

Моделът е дело на една от най-престижните френски бижутерийни къщи в целия свят - „ Картие “. Цената му варира сред 460 и 500 евро в другите елитни оптики.

Нинова не за пръв път е клиент на „ Картие “. В сбирката си тя има много маркови очила, които обичайно обича да съчетава цветово в унисон с тоалетите, които носи.

В последно време лидерката на Българска социалистическа партия е изключително деликатна във връзка с външния си тип и заобикаля да показва ненужно разкош, носейки прекомерно крещящи дрехи и аксесоари. Тя залага на такива, чиито цени и марки не могат да бъдат разконспирирани с просто око, а единствено от движимости фешън спецове, написа " Ретро ".



Симпатични, привлекателни и не прекомерно скъпи

55-годишната Нинова е много суетна и внимава доста по какъв начин наподобява. Освен да сортира деликатно марковите си тоалети, с цел да свети постоянно с грациозност, тя не пропуща да се погрижи всекидневно и за прическата си. Почти през ден лидерката на Българска социалистическа партия се отбива при фризьора си в скътан салон в центъра на столицата. Там от ранни зори я чакат, с цел да я приведат в бляскав тип, преди да поеме към Народно събрание или по работни срещи с електората из страната. Нинова е ВИП клиентка на салона и до момента в който я мият, сушат и ондулират, из помещението рядко се мяркат други клиенти.

Причината е, че соцлидерката по никакъв начин не обича да я виждат в неприветлив тип и заобикаля да се демонстрира, преди да я накипрят. Дори когато разгласява фотоси от домашна конюнктура във фейсбук профила си, тя постоянно е усърдно гримирана и фризирана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР