Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова яростно поиска оставката

...
Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова яростно поиска оставката
Коментари Харесай

Атанасова към гаджето на Лена: Оставка, щом режете опозицията!

Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова гневно изиска оставката на зам.-шефа на Народното събрание Мирослав Иванов, откакто й лиши думата, като го упрекна, че реже опозицията. Моля, освободете мястото си и дано ген. Атанас Атанасов да води съвещанието, настоя тя.

Нека на вашето място седне някой, който да има чуваемост. Призовавам да отстъпите мястото на Атанас Атанасов, койте е зам.-председател на Народното събрание, и смятам че той по-добре ще управлява пленарното съвещание, тъй като знае, че думата на опозицията в никакъв случай не се лишава, а и тъй като е потвърдил през всичките години на присъединяване в политиката, че може да чува какво гвори опозицията, натърти Атанасова.



Моля ви настоятелно, освободете мястото на пръв след равни и то да бъде заето и пленарното съвещание да продължи с някой, който може да владее залата и личните си нерви.

Уведомявам ви, че нашата ПГ влиза и ще потърси останалите за вашата оставка, заключи Атанасова.

В терзанието си, набеденият, за който се твърди, че е в доста близки връзки с шефката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова, позволи провокиращ лапсус, като назова себе си зам.-министър, вместо зам.-председател на Народно събрание. Всички обаче видяха, че той непрестанно репликира говорещите от трибуната, като ги прекъсва.

Аз не виждам причина да депозирам оставка в качеството си на зам.-председател на Народно събрание. Може да се подигравате колкото си желаете, никой не е застрахован от лапсус, съобщи Иванов.

Аз ползвам един критерий към всички, изясни Мирослав Иванов.

Моята назадничавост ще продължи, в случай че желаете почвайте разговор с който желаете, аз съблюдавам текста на закона, добави той.

Дадох ви цели 5 минути, което е доста. Нямате аргументи да се оплаквате, продължи Иванов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР