Шефката на най-известната модна агенция у нас Жени Калканджиева е

...
Шефката на най-известната модна агенция у нас Жени Калканджиева е
Коментари Харесай

Телеграф: Жени Калканджиева бясна на варненска агенция, сипе заплахи

Шефката на най-известната фешън организация у нас Жени Калканджиева е гневна на варненска организация.

За следващ път там организирали ревю, ползвайки името на " Визаж “. За това алармира самата тя в персоналния си профил във Facebook, откакто в обществените мрежи бяха оповестени фотоси от събитието с логото на организацията на Калканджиева.

" Агенцията във Варна от доста от дълго време няма контракт с мен. Да, те са били мои представители, само че от години не съм подновявала контракта им и те нямат нищо общо с нас. В тази връзка нямат право да употребяват името на " Визаж “, нито логото, което аз съм патентовала. Отказах да подпиша контракта за посланичество във Варна “, изясни пред “Телеграф “.

Калканджиева. Модната шефка добави, че сходни обстановки в морския град с тази организация имало и преди. Варненци неведнъж били предупреждавани. " Аз персонално съм звъняла да приказвам с тях да не употребяват марката, букерът също неведнъж се е обаждал “, сподели още тя.

Според Жени нито моделите, нито ревютата отговаряли на нейните условия. Калканджиева сподели още, че в случай че във Варна не си вземат поука от случилото се, ще си търси правата в съда. " Надявам се това да им е за урок. Да го одобряват за предизвестие. Реших, че към този момент няма да замлъквам сходни обири. Ако не се спрат, несъмнено, че ще ги осъждам “, приключи шестата в света. Собственикът на организацията във Варна Иван Димчев сподели пред " Телеграф ", че няма желание все още да разяснява обстановката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР