Шефката на британската компания за бързи кредити Provident Манджит Уолстънхолм

...
Шефката на британската компания за бързи кредити Provident Манджит Уолстънхолм
Коментари Харесай

Внезапно почина шефката на компания с бизнес у нас

Шефката на английската компания за бързи заеми Provident Манджит Уолстънхолм умря ненадейно на 53-годишна възраст.

Уолстънхолм зае поста изпълнителен ръководител на Provident през август, наемайки се със задачата да оздрави бизнеса на компанията след интервал на тежки загуби и поредност от закани за облагата.

Тя е квалифициран експерт-счетоводител с богат опит в капиталовото банкиране и други действия във финансовия бранш.

Британската компания оперираше и в България посредством сдружението Provident Financial Bulgaria. През тази година българският й бизнес беше платен от EasyCredit.

 Компанията за бързи заеми Easy Credit купува съперника си Provident Financial
Easy Credit купува съперника си Provident

Сделката трансформира българското сдружение в още по-голям състезател на пазара

Старшият шеф Малкълм Льо Мей краткотрайно ще застане на председателския пост в Provident, до момента в който компанията откри нов човек за поста.

" Мислите на всички в Provident са със фамилията и приятелите на Манджит и ние им отдаваме най-дълбоко състрадание. Беше огромна привилегия да я познавам персонално и да работя дружно с нея през последните няколко години. Тя сподели извънредно водачество в ролята на изпълнителен ръководител през последните няколко месеца ", сподели Льо Мей.

" Манджит е позната и уважавана с достиженията и поддръжката й за многообразието в английския бизнес и бихме желали да отдадем дължимото за приноса й към бизнес ландшафта ", добави той.

Компанията разкри предишния месец, че ще запише тежки загуби в бизнеса си с потребителски заеми за тази година, само че разгласи, че реализира прогрес с проекта за поврат.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР