Шефката на Агенция Митници Петя Банкова и нейният заместник Людмил

...
Шефката на Агенция Митници Петя Банкова и нейният заместник Людмил
Коментари Харесай

Емил Димитров - Ревизоро за Агенция Митници: Срамът е голям, но знакът, който даваме на Европа е много лош

Шефката на Агенция " Митници " Петя Банкова и нейният заместител Людмил Маринов към момента се намират в новата организация Антикорупция.

Поне във връзка с Петя Банкова няма повдигнати обвинявания, не е и публично задържава. Това заяви в ефира на Нова телевизия юристът й Аделина Натина. Тя съобщи и че няма визия кои са останалите арестувани с изключение на Банкова и Маринов.

Процесуални дейности към този момент не са осъществявани, както е по закон, което би трябвало да се случва в наличието на нейния юрист.

Вчера по разработка на канал за контрабандни цигари и парфюми на митичния контрабанден необут Паскал бяха осъществени обиски и арести на ДАНС в София, Хасково и Свиленград. Няма публични информация по случая, само че депутатите посреднощ към този момент съумяха да основат краткотрайна комисия, която да проверява контрабандата и то по времето на Асен Василев като финансов министър.

Всяко държавно управление е пленник на предходното. Има такива акции непрестанно, само че в никакъв случай не се стига до дъното. Това заяви Емил Димитров - Ревизоро в студиото на Нова телевизия във връзка вчерашната акция на новото КОНПИ в Агенция " Митници ". Това беше първата акция на новосъздадената или реформираната организация и се организира в действителност в последните дни на постоянното държавно управление и то против шефа Петя Банкова и нейния заместител Людмил Маринов, които са от седмици на тези постове.

ДАНС се бори сама със себе си, счита Емил Димитров, само че и уточни, че много от арестите до този миг са тип корупционен напън. И Бойко Борисов беше задържан, само че значи ли, че това е било правомерно и че е излязло нещо.

Срамът е огромен, само че знакът, който даваме на Европа е доста неприятен. А идващите държавни управления и служебни и редовни трябва да продължат пътя ни към Шенген и Европа, уточни Димитров.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР