Шефилд Юнайтед спечели едва втората си точка от началото на

...
Шефилд Юнайтед спечели едва втората си точка от началото на
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед измъкна втората си точка от началото на сезона, и то с човек по-малко

Шефилд Юнайтед завоюва едвам втората си точка от началото на сезона, откакто направи 1:1 с на " Амекс Стейдиъм " в дуел от 14-ия кръг на Премиър лийг. " Остриетата " бяха на няколко минути от първата си победа, откакто Джейдън Богъл откри резултата в 63-тата минута. обаче изравни в 87-ата, а в добавеното време домакините можеха да стигнат до цялостен поврат, само че удар с глава от близко на Джаханбахш срещна гредата. Гостите играха с човек по-малко още от 40-ата минута, откакто получи пряк червен картон.

Брайтън контролираше играта през първата част, само че без да основава особена работа на Рамсдейл. В 31-вата минута домакините имаха добра опция, само че в последния миг Ампаду блокира удар на Мопе от близко. Четири минути по-късно Макголдрик извърши доста добре директен свободен удар, след който насочи топката към долния ъгъл, само че Санчес се намеси ужасно и избави.

Ключовият миг пристигна пет минути преди почивката, когато Питър Банкс сподели червен картон на Лундстрам след единоборство с Велтман. Бранителят на Шефийлд игра първо с топката, само че по-късно много рисково застъпи глезена на противника. След като изгледа повтаряне на монитора, основният рефер го изгони.

В началото на втората част домакините усилиха натиска, само че Шефилд сподели, че ще е доста рисков на контраатаки. В 57-ата минута след такава шут на Стивънс мина на сантиметри настрана. В 62-рата Рамсдейл мазета топката от краката на Мопе, който излезе очи в очи с него. Секунди по-късно гостите излязоха напред в резултата. Бърк изведе доста добре Макголдрик, който върна съвършено към Джейнън Богъл. Последният стреля към вратата, топката рикошира в Уебстър и попадна в мрежата.

В 66-ата минута Рамсдейл се намеси ослепително, избивайки над гредата доста прекрасен удар на Уебстър от 18 метра. Осем минути преди края стражът на гостите обаче не съумя да доближи топката след центриране на Джаханбахш отдясно. Конъли засече с глава, само че не съумя да насочи уцели опразнената врата.

Три минути преди края Брайтън най-накрая стига до справедливо попадение. Центриране на Тросар рикошира в Башам и топката се озова на пътя на Уелбек, който овладя на гърди, след което стреля от въздуха от непосредствена непосредственост - 1:1.

В 95-ата минута единствено шансът избави гостите, откакто удар с глава на Джаханбахш от близко срещна гредата. Премиър лийг 14 кръг, неделя 20 декември  Брайтън 1:1краен резулат  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР