Шефът на здравеопазването на Омска област и главен лекар на

...
Шефът на здравеопазването на Омска област и главен лекар на
Коментари Харесай

След три дни в неизвестност шефът на болницата, в която беше лекуван Навални, се появи жив и здрав

Шефът на опазването на здравето на Омска област и основен доктор на болничното заведение, в която беше лекуван, в Болшеуковски регион, беше открит жив, заяви пресслужбата на районното държавно управление.
" Министърът на опазването на здравето на Омска област Александър Мураховски излезе при хора в региона на село Басли. Той е в обикновено положение. Сега той е на обзор в болница в Болшеуковския регион ", се споделя в известието. Според източник на ТАСС в службите за незабавна помощ Мураховски е излязъл от гората на 32 км от село Поспелово.
 Изчезна основният доктор на болничното заведение, в която Навални беше избавен Изчезна основният доктор на болничното заведение, в която Навални беше избавен
Руската милиция удостовери, че ръководителят на министерството на опазването на здравето на Омска област Александър Мураховски е липсващ, съоб...
Мураховски на 7 май отпътува за гората с ATV от ловна база в село Поспелово. Около ден негови познати го издирваха сами, след което се обърнаха към полицията. В резултат на издирвателни действия в неделя е открито ATV-то на 6,5 км от ловната база, самият мъж не бил там.
Мураховски е основен доктор на омската болница за незабавна помощ, където се лекуваше Алексей Навални през ангуст миналрата година. Киритикът на Кремъл беше приет в болница на 20 август в Омск, откакто се разболя в самолета от Томск до Москва. Въз основа на резултатите от проучванията омските лекари дефинираха диагноза метаболитно нарушаване, което провокира внезапен спад в кръвната захар. Какво го е предизвикало към момента не е ясно, само че в кръвта и урината на Навални в съветската болница не бяха открити токсини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР