Шефът на Военното разузнаване е мъж на възраст. Това поведение

...
Шефът на Военното разузнаване е мъж на възраст. Това поведение
Коментари Харесай

Психиатър направи на нищо голия шеф на Военното разузнаване

" Шефът на Военното разузнаване е мъж на възраст. Това държание е обяснимо, обаче е извънредно неуместно. Това нещо отива да го направи някой 15-20-годишен юноша, само че да се показваш на тези години - това е неистова нужда от ексхибиционизъм''. Това съобщи шефът на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски " - доктор Цветеслава Гълъбова, в ефира на предаването " ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком.

Припомняме, че преди седмици уеб сайтът ''Афера'' извади на бял свят скандални голи фотоси и еротична преписка на краткотрайния началник на Военното разузнаване на България - полк. Велко Атанасов. Той е препоръчан от военния министър - Красимир Каракачанов, да заеме поста за непрекъснато, само че след големия скандал, който към момента се ревизира от Министерство на защитата, това надали ще се случи.

" Какво в действителност показваш? Хвали се, че виси до коленете. Хвали се, че виси до пъпа. Как се прави асортимент на фрагментите? Какви хора попадат там и се издигат по стълбицата?'', запита с съображение доктор Гълъбова.

Психиатърът е на мнение, че подборът би трябвало да бъде доста сериозен и да се гледа сложно.

" Там би трябвало да попадат и да се катерят по стълбицата хора с висок разумен, прочувствен и обществен разсъдък. Комбинацията от трите ще изключи опцията някой на тази възраст да му прииска да си прави селфита гол и да ги разпраща. Този човек не знае ли къде и какво работи? ", запита на финала доктор Цветеслава Гълъбова.

Цялото изявление с доктор Цветеслава Гълъбова можете да изгледате след 2:46:50 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР