Шефът на УС на Левски – Даниел Боримиров говори пред

...
Шефът на УС на Левски – Даниел Боримиров говори пред
Коментари Харесай

Боримиров: Предприели сме стъпки за казуса с Насиру, Купата е цел

Шефът на УС на Левски – Даниел Боримиров приказва пред медиите по време на шампионата в памет на легендата на „ сините” Александър Костов. Той разкри, че „ сините” са подхванали дейности по проблема с Насиру Мохамед и подсигурява, в в клуба вършат всичко допустимо да има финансово усъвършенстване.

“Сашо Костов е една от най-големите митове на Левски. Събрахме се в негова памет. Мисля, че шампионатът беше добре. Позабавлявахме се със остарели приятели”, стартира Боримиров.

„ Надявам се да съм повлякъл крайник. Нашата цел е да спечелим Купата. Събрали сме се доста добър екип и колектив. Надявам се, че всеки ще помогне, че Левски да приключи уместно. Ще е мъчно и тежко. Спрявали сме се през годините. Ще се оправим и в този момент. Правим всичко допустимо да има финансово подобрение”.

„ Виждам възторг в очите на хората. Подкрепят ни. Имаме страховит тил в лицето на нашите почитатели. През годините са го доказвали”.

„ Все още не желая да разясня тематиката „ Насиру”. Предприели сме стъпки. Надявам се идната седмица да разберете”, приключи Боримиров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР