Шефът на Торо Росо Франц Тост заяви, че според него

...
Шефът на Торо Росо Франц Тост заяви, че според него
Коментари Харесай

Шефът на Торо Росо: Квят заслужава още един шанс

Шефът на Торо Росо Франц Тост съобщи, че съгласно него съветският водач Даниил Квят заслужава още един късмет във Формула 1. Миналата година Квят изгуби мястото си в Ред Бул от Макс Верстапен и бе върнат в Торо Росо, само че последователно и младежкият отбор стартира да го отхвърля и в последна сметка за 23-годишния Даниил не остана кола на стартовата решетка за идващия сезон.
Според слуховете Квят сега е един от претендентите за място в Уилямс, само че и в това няма нищо несъмнено. Тост е на мнение, че руснакът заслужава да е в шампионата, тъй като има нужния гений.

" Все още съм уверен, че Даниил има вродена скорост. На моменти беше по-бърз и от Даниел Рикардо, само че някак си предходната и тази година не можа да покаже на какво е кадърен. Замеси се в много произшествия, само че в негова отбрана би трябвало да кажа, че имаше и проблеми с надеждността, които също не помогнаха на увереността му. Фактът, че се оказа жертва в голям брой произшествия, ни попречи да забележим опциите му. Мисля, че има потребност от къса отмора - време, в което да се провежда. Може би по-късно ще го забележим на нормалното му равнище с различен тим. Наистина се надявам да получи още един късмет, тъй като заслужава да е във Формула 1 ", счита Тост.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР