Шефът на Tesla и SpaceX сподели в Twitter как вижда

...
Шефът на Tesla и SpaceX сподели в Twitter как вижда
Коментари Харесай

Мъск се побърка: Иска Украйна да даде Крим на Русия

Шефът на Tesla и SpaceX показа в Twitter по какъв начин вижда решението на войната в Украйна. Според Илон Мъск мирният контракт би трябвало да включва следните стъпки:

*Повторение на изборите в анексираните райони под наблюдението на Организация на обединените нации. Русия си потегля, в случай че това е волята на народа.

*Крим официално става част от Русия, както е от 1783 година (до грешката на Хрушчов).

*Водоснабдяването на Крим е обезпечено.

*Украйна остава неутрална.

По-думите му, в случай че Крим бъде изложен на риск, Русия ще премине към цялостна готовност, а войната ще стане тотална. Според него единственият сигурен резултат от това е, че гибелта ще бъде опустошителна и за двете страни.

" Русия има 3 пъти население от Украйна, тъй че успеха за Украйна е малко евентуална. Ако ви е грижа за народа на Украйна, търсете мир ", написа Мъск.

Илон Мъск приканва почитателите си да гласоподават в анкета, дали утвърждават предложенията му. Около 60% от тях обаче не са съгласни с сходни отстъпки от страна на Украйна.

" Това най-вероятно ще бъде изходът от войната. Единственият въпрос е какъв брой души ще умрат преди този момент. Също по този начин си коства да се означи, че различен въпреки и по-малко евентуален излаз от този спор е нуклеарна война ", добавя Мъск.

Последователите на Мъск в обществената мрежа обаче означиха, че това държание е близо до изменничество. Те го съпоставиха с хората, призоваващи да не се праща оръжие на Англия по време на Втората международна война. Други съпоставиха думите на Мъск с даването на Чехословакия на Хитлер през 1938 година Тогава западният политически хайлайф смята, че териториалните отстъпки ще подсигуряват мира на Стария континент.

ТЕМА преди 2 часа 727 преди 17 часа 2189 преди 17 часа 3636
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР