Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск Ѝлон Рийв

...
Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск Ѝлон Рийв
Коментари Харесай

Илон Мъск би шута на Амбър Хърд

Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е... към профила е взел решение да завърши своите връзки с актрисата Амбър Хърд, която е и някогашна брачна половинка на Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат... към профила. За раздялата на горещата в последните месеци двойка, оповестява "Дейли Мейл ".

Според данните на изданието, Амбър Хърд е "опустошена " от разрива, който се случил преди към седмица. Източник на "Дейли Мейл " отбелязва, че Мъск схванал за някои особености в държанието на приятелката си, които се оказали неприемливи за него.

"Амбър може доста добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, до момента в който тя от своя страна "ближе раните си " в Австралия ", цитира изданието своя събеседник.

Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск дори желае да направи предложение за сватба на Амбър Хърд.
Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск е взел решение да завърши своите връзки с актрисата Амбър Хърд, която е и някогашна брачна половинка на Джони Деп. За раздялата на горещата в последните месеци двойка, оповестява "Дейли Мейл ". Според данните на изданието, Амбър Хърд е "опустошена " от разрива, който се случил преди към седмица. Източник на "Дейли Мейл " отбелязва, че Мъск схванал за някои особености в държанието на приятелката си, които се оказали неприемливи за него. "Амбър може доста добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, до момента в който тя от своя страна "ближе раните си " в Австралия ", цитира изданието своя събеседник. Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск дори желае да направи предложение за сватба на Амбър Хърд.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/ambr-khrd-poluchi-nov-udar-ot-sdbata-sled-razvoda-s-dzhoni-dep-izvesten-miliarder-izdrzha-samo-nyakolko-mesetsa-s-aktrisata-i-y-bi-shuta_news534632.htmlШефът на Tesla и Space X Илон Мъск е взел решение да завърши своите връзки с актрисата Амбър Хърд, която е и някогашна брачна половинка на Джони Деп. За раздялата на горещата в последните месеци двойка, оповестява "Дейли Мейл ". Според данните на изданието, Амбър Хърд е "опустошена " от разрива, който се случил преди към седмица. Източник на "Дейли Мейл " отбелязва, че Мъск схванал за някои особености в държанието на приятелката си, които се оказали неприемливи за него. "Амбър може доста добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, до момента в който тя от своя страна "ближе раните си " в Австралия ", цитира изданието своя събеседник. Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск дори желае да направи предложение за сватба на Амбър Хърд.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/ambr-khrd-poluchi-nov-udar-ot-sdbata-sled-razvoda-s-dzhoni-dep-izvesten-miliarder-izdrzha-samo-nyakolko-mesetsa-s-aktrisata-i-y-bi-shuta_news534632.html
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР