Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята

...
Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята
Коментари Харесай

Калин Сърменов остана без роли в театъра заради ръста си


Шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов доби известност с ролята на мафиота Михаил Михайлов-Милото в сериала „ Седем часа разлика ” и не може да се оплаче от липса на задължения в киното, разбра HotArena.

Двуметровият му растеж обаче му пречел да направи кариера в театъра. Никой от режисьорите не желал да му дава роля, защото Калин стърчал над останалите си сътрудници и до него те изглеждали като джуджета.

57-годишният Сърменов е приключил Художествена гимназия и дълги години в артистичното съсловие го въприемали повече като художник, в сравнение с като артист. Баща му пък бил изтъкнат симфоничен музикант. Сърменов авършил две специланости в НАТФИЗ– кинорежисура в класа на Мариана Евстатиева и актьорско майсторство в класа на проф. Гриша Островски. След дипломирането си Милото отпътувал да работи по систематизиране в театъра в Пазарджик, където обаче изкарал единствено един сезон. Завърнал се в столицата, където дружно с негови другари основавали частния спектакъл „ Алтернатива “, съосновател е на групите „ Контрол ” и „ Чувал чувал ” и наблегнал на озвучаването на реклами, филми и сериали.

Конфликти с някогашния шеф на Сатиричния спектакъл Рашко Младенов го карат да зареже актьорската специалност. Тогава се заел с основаването на рекламната си организация, което се оказала много мъчно начинание. Налагало му се да работи на три места и водел нощно предаване, с цел да може да устоя студиото си. Въпреки всичко Калин много сполучливо се справил с развиването на рекламната си организация, която го направила милионер, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР