Шефът на руските наемници Евгений Пригожин се появи във видео,

...
Шефът на руските наемници Евгений Пригожин се появи във видео,
Коментари Харесай

Пригожин се появи и обяви, че Вагнер остава извън Украйна

Шефът на съветските наемници Евгений Пригожин се появи във видео, в което приветства бойците на групата " Вагнер " в Беларус и им оповестява, че за момента няма да вземат участие повече във войната в Украйна, предава Ройтерс.

Видеозаписът, чийто генезис Ройтерс не може да удостовери, демонстрира мъж, чийто глас и тирада звучат като на Пригожин, да приветства своите хора, като споделя:  " Добре пристигнали, момчета... Добре пристигнали на беларуска земя ". Видеото е снимано през нощта и не може да се разпознае ясно самият Пригожин.

" Борихме се почтено ", сподели Пригожин. " Вие направихте доста за Русия. Това, което се случва на фронта, е срам, в който не би трябвало да се замесваме.

Пригожин предизвиква своите хора да поддържат положителни отношения с локалните поданици и им поръчва да образоват беларуската войска и да съберат сили за " ново пътешестване до Африка ".

" И може би ще се върнем към СВО (специалната военна интервенция в Украйна) в някакъв миг, когато сме сигурни, че няма да бъдем принудени да се срамим ", сподели Пригожин.

Човек, който звучи като Дмитрий Уткин, приказва с мъжете.

" Това не е краят. Това е единствено началото на най-голямата работа в света, която ще бъде осъществена доста скоро ", сподели Уткин, преди да премине на британски. — И добре пристигнал в пъкъла!

Това ново развиване идва след седмица в която западните медии разпространяваха личното мнение на пенсиониран американски военачалник, че Пригожин е най-вероятно мъртъв или гние под ключ в някой тъмен съветски затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР