Шефът на руските наемници Евгений Пригожин се появи във видео,

...
Шефът на руските наемници Евгений Пригожин се появи във видео,
Коментари Харесай

Пригожин се появи, обяви, че Вагнер остава извън Украйна и нарече случващото се на фронта позор


Шефът на съветските наемници Евгений Пригожин се появи във видео , в което приветства бойците на групата " Вагнер " в Беларус и им оповестява, че за момента няма да вземат участие повече във войната в Украйна, предава Ройтерс.

Видеозаписът, чийто генезис Ройтерс не може да удостовери , демонстрира мъж, чийто глас и тирада звучат като на Пригожин, да приветства своите хора, като споделя: " Добре пристигнали, момчета... Добре пристигнали на беларуска земя ". Видеото е снимано през нощта и не може да се разпознае ясно самият Пригожин.

" Борихме се почтено " , сподели Пригожин. " Вие направихте доста за Русия. Това, което се случва на фронта, е срам, в който не би трябвало да се замесваме.

Пригожин предизвиква своите хора да поддържат положителни връзки с локалните поданици и им поръчва да образоват беларуската войска и да съберат сили за " ново пътешестване до Африка ".

" И може би ще се върнем към СВО  (специалната военна интервенция в Украйна) в някакъв миг, когато сме сигурни, че няма да бъдем принудени да се срамим ", сподели Пригожин.

Човек, който звучи като Дмитрий Уткин , приказва с мъжете.

" Това не е краят. Това е единствено началото на най-голямата работа в света, която ще бъде осъществена доста скоро ", сподели Уткин, преди да премине на британски. — И добре пристигнал в пъкъла!

Това ново развиване идва след седмица в която западните медии разпространяваха личното мнение на пенсиониран американски военачалник , че Пригожин е най-вероятно мъртъв или гние под ключ в някой тъмен съветски затвор.
 Путин избави ЮАР от алтернативата за ареста му - няма да участва на срещата на БРИКС Обновена
Путин избави ЮАР от алтернативата за ареста му - няма да участва на срещата на БРИКС

Решението е взето " по взаимно единодушие "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР