Шефът на „Роскосмос“ Дмитрий Рогозин отправи страшни заплахи с ядрени

...
Шефът на „Роскосмос“ Дмитрий Рогозин отправи страшни заплахи с ядрени
Коментари Харесай

Русия заплаши да изпепели Швеция и Финландия

Шефът на „ Роскосмос “ Дмитрий Рогозин насочи страшни закани с нуклеарни удари против Швеция и Финландия поради присъединението им към НАТО, съобщи УНИАН.

След това съветската галактическа организация разгласява известие, в което заплаши останалия свят и даже разгласява координатите на съществени стратегически обекти: централата на НАТО, Белия дом, Пентагона и други Това надалеч не са първите закани от устата на съветския политически и даже медиен хайлайф. Всичко стартира от самия президент Владимир Путин, който намерено разгласи вероятен нуклеарен удар.

Лента.ру цитира думи на Рогозин, който споделя, че разполагането на военни бази на НАТО на границата с Русия няма да отбрани нито Финландия, нито Швеция. Коментарът му бе изработен в отговор на думи на кмета на финландския град Лапеенранта, който прикани за разполагането на натовска база там. Градът се намира в провинция Южна Карелия, граничеща с Руската федерация.

Заради съветската военна експанзия против Украйна двете скандинавски страни – Швеция и Финландия, които в продължение на десетилетия поддържаха боен неутралитет, подадоха документи за влизане в НАТО. Алиансът даде обещание да задейства бърза процедура по утвърждението на контракта, с цел да отбрани тези страни от възможна съветска инвазия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР