Шефът на Роскосмос, Дмитрий Рогозин, е пуснал свои лични песни

...
Шефът на Роскосмос, Дмитрий Рогозин, е пуснал свои лични песни
Коментари Харесай

Рогозин пуска свои песни на сайта на Роскосмос

Шефът на Роскосмос, Дмитрий Рогозин, е пуснал свои персонални песни на формалния уебсайт на галактическото ведомство. Текстовете им могат да се опишат като " патриотични " и " галактически ", а създателят им е самият Рогозин.

Докато някои считат, че резултатът на песните е мотивиращ, то критиците считат, че НАСА в никакъв случай не би пуснала песни на своя шеф на уеб страницата си.

Според скептиците, Русия няма скорошни триумфи в галактическата сфера, а песните на Рогозин и стартирането им на формалния уебсайт са следващия знак за положението на Росксомос.

Не липсват критици и измежду космонавтите, които са недоволни от работата и политиката на Рогозин. Според тях дейностите на шефа на Роскосмос са свързани само с публикуването на голословни изказвания и пресилени рецензии към съперниците на Роскосмос. Според тях Рогозин е експерт по пропагандата, в това число и в очернянето на критиците си, само че като началник на съветското галактическо ведомство не може да се похвали с триумфи.

Руската галактическа промишленост е в рецесия от разпада на Съюз на съветските социалистически републики, като от този момент липсва и сполучлива задача в далечния космос. Недоволните от тази политика смятат, че Роскосмос би трябвало да е по-амбициозен.

" Вместо да има изясненост за проекта за кацане на Луната и да се развиват ракети за повторна приложимост, както и метанови ракетни мотори, Рогозин се занимава с това да разгласява песните си. Скоро изоставането в галактическата сфера ще се мери с десетилетия ", споделят недоволните в обществените мрежи.

Преди да се появят на формалния уебсайт, песните на Рогозин са оповестени преди към година на формалния му канал в YouTube, където имат и клипове.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР