Шефът на Red Bull Кристиан Хорнър отхвърли слуховете, че той

...
Шефът на Red Bull Кристиан Хорнър отхвърли слуховете, че той
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър отхвърли слуховете, че той и Гери ще участват в семеен документален филм

Шефът на Red Bull Кристиан Хорнър отхвърли слуховете, че той и брачната половинка му Гери възнамеряват да вземат участие в фамилен документален филм.

Докладите в петък допускат двойката беше потърсена да направи „ в действителност персонален “ ефирен сериал след скорошни „ спекулации по отношение на връзката им “. обвинявания против него от колежка. Хорнър постоянно е отричал изказванията.

Отхвърляйки известията за документален филм, той сподели на осведомителната организация PA: „ Пише се доста за разнообразни неща, само че няма безусловно никакви проекти за правене на фамилен документален филм.

„ Netflix прави задоволително и вие виждате задоволително от задкулисието на това. Така че от кое място идва този отчет, нямам безусловно никаква визия. “

По време на Гран при на Бахрейн предишния месец, Гери, която закупи популярност в момичешката група Spice Girls от 90-те години на предишния век, се появи дружно със своя борбен брачен партньор, с цел да покаже нейната поддръжка, като двойката показа целувка.

Компанията майка на R...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР