Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер заяви, че е впечатлен

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер заяви, че е впечатлен
Коментари Харесай

Хорнер е изключително доволен от Макс Верстапен

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер съобщи, че е впечатлен от държанието на младия си водач Макс Верстапен, който този сезон се е справил чудесно в тежките моменти. Макс финишира шести в класирането при водачите и донесе две победи на тима си, а в случай че не бях техническите проблеми, може би щяха и да са повече.
Верстапен имаше общо 7 отпадания през първите 14 надпревари от календара, а в последните 5, когато техниката не беше срещу него, записа 2 победи. 20-годишният Макс не разреши на разочарованието от проблемите да го пречупи и съгласно Хорнер това е една от мощните черти на характера му.

" Мисля, че тази година Макс се възползва от насъбрания си опит. Това е едвам четвъртата му година във Формула 1, а наподобява като да е от повече. Наистина ме впечатли с държанието си през сезона, когато имаше много тежки моменти. Не му беше по никакъв начин елементарно, изключително в летните месеци, само че той продължи да се труди настойчиво, да тренира с часове в симулатора всяка седмица и да подхожда първокласно. Очевидно е, че уменията му са безспорни ", безапелационен е Хорнер.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР