Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер приветства увереността на Серхио

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер приветства увереността на Серхио
Коментари Харесай

Кристиан Хорнер е доволен от увереността на Серхио Перес

Шефът на " Ред Бул " Кристиан Хорнер приветства увереността на Серхио Перес в съботния спринт за Гран При на Бразилия в Сао Пауло и още веднъж сподели, че мексиканецът ще продължи да се състезава за първенците във Формула 1 през идната година.

Хорнер добави, че спекулациите за бъдещето на водача не са нищо друго с изключение на " звук ", даже и да са засегнали Чеко.

" Това е единствено звук извън, от вътрешната страна всичко постоянно е било ясно. Напълно съм убеден, че той ще бъде наш водач през идната година ", сподели шефът на отбора.

Перес подвигна плещи, когато го попитаха за бъдещето му и сподели: " В спорта съм от 13 години и знам, че всеки има друг дневен ред, даже публицистите. Свикнал съм с това ".

Мексиканецът приключи трети в спринта, което е първото му класиране в топ 3 след Гран при на Италия през септември, само че ще започва девети в главната конкуренция в неделя, откакто жълт байрак прекъсна мощната му обиколка в квалификацията.

" Наистина демонстрира огромна убеденост и ужасно предпочитание ", сподели Хорнер.

Докато неговият съотборник Макс Ферстапен господства през сезона, обезпечи си трета международна купа в Катар предишния месец пет кръга преди края и завоюва 16 от 19-е старта до момента, Перес има в своя актив по-малко от половината точки на нидерландсия водач. Той също по този начин се бори с Люис Хамилтън от " Мерцедес " за второто място при водачите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР