Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър се включи в групата

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър се включи в групата
Коментари Харесай

Хорнър очаква оспорвана битка с Ферари и Мерцедес

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър се включи в групата на тези, които популяризират клюки за идните усъвършенствания по болидите на Ферари и Мерцедес в идващите стартове. Пилотите на Ред Бул Макс Верстапен и Серхио Перес завоюваха първите три надпревари този сезон, отборът е отпред при конструкторите, а международният първенец води при водачите пред съотборника си. Хорнър е наясно, че Ред Бул може да запише още един сезон, в който да вземе и двете международни трофеи, само че също по този начин чака доста по-сериозна опозиция от противниците на международните първенци.

“Много неща могат да се трансформират в хода на сезона - изясни Хорнър пред Sky Sports. - Вече има клюки, че Мерцедес и Ферари приготвят съществени усъвършенствания по колите си за началото на европейските стартове. Ние не одобряваме нищо за обезпечено. Затова се опитваме да реализираме оптимално добър резултат при всяка една опция. ”

Първите усъвършенствания по Ред Бул RB19 към този момент станаха факт, като водачите получиха ново предно крило, само че в хода на сезона развиването на колата ще бъде лимитирано от наказването, наложено на отбора поради нарушаването на тавана на бюджетите през 2021 година.
 Щайнер: Ред Бул няма по какъв начин да резервира задатъка си Щайнер: Ред Бул няма по какъв начин да резервира задатъка си
Хорнър удостовери, че желае Ред Бул да натрупа огромен задатък до момента в който RB19 е най-силният автомобил в колоната и удостовери, че чака стесняване на разликите в хода на сезона.
 Доменикали: Новите почитатели на Формула 1 нямат проблем с превъзходството на Ред Бул Доменикали: Новите почитатели на Формула 1 нямат проблем с превъзходството на Ред Бул
“Всеки има мнение по този въпрос и е обикновено да е по този начин - дипломатично отговори Хорнър. - Мисля, че екипът свърши отлична работа през зимата предвид на лимитираното време във въздушния тунел, с което разполагаме, само че това ще има отражение върху представянето ни през годината и през идващия сезон. Минали са единствено три надпревари, има още доста до края на годината. ”
 Алонсо се надява на спор в Ред Бул Алонсо се надява на спор в Ред Бул
Сезон 2023 продължава в края на април след 4-седмична пауза със надпреварата по улиците на Баку за Гран При на Азербайджан.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР