Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър разказа, че всеки път,

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър разказа, че всеки път,
Коментари Харесай

Хорнър: Норис преговаря с нас и подписва с Макларън

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър описа, че всякога, когато отборът договаря с Ландо Норис водачът “подписва с Макларън на идващия ден ”. Ред Бул от доста време имат интерес към Норис - още от времето, когато той се състезаваше във Формула 2 - тогава съветникът на отбора лекар Хелмут Марко се опита да притегли британеца в средата на сезон 2018, с цел да замести Брендън Хартли в Торо Росо.

Норис дебютира във Формула 1 през 2019 година с Макларън, като Хорнър изясни, че договорката с Макларън е станала факт, откакто Ландо към този момент е бил почнал договаряния с Ред Бул.

“На два пъти сме преговаряли с Ландо в последните години - изясни Хорнър. - Но всякога след нашите диалози, той на идващия ден подписва с Макларън. Сега той има дълготраен контракт с отбора и очевидно ще остане там още няколко години. ”
 Защо Норис кара в Щатите на обезболяващи? Защо Норис кара в Щатите на обезболяващи?
Смята се, че Норис ще поеме еднолично ролята на водач на Макларън след напускането на Дениъл Рикардо в края на 2022 година, като на мястото на австралиеца ще пристигна неговият съотечественик Оскар Пиастри, който ще дебютира във Формула 1.
 Волф: Рикардо договаря и с Ред Бул Волф: Рикардо договаря и с Ред Бул
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР