Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър предупреди екипа и феновете

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър предупреди екипа и феновете
Коментари Харесай

Хорнър: Другите търсят начин да ни забавят

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър предизвести екипа и почитателите на отбора, че другите тимове търсят метод да забавят темпото на международните първенци, които стартираха сезон 2023 във Формула 1 с две двойни победи в Бахрейн и Саудитска Арабия.

“Винаги има нещо, постоянно може да има нова техническа инструкция, която да промени хода на сезона - изясни Хорнър. - Мога да ви подсигурявам, че другите мислят по тематиката “Как можем да забавим Ред Бул? ” Това е част от играта. Но като имаш повече опит, към този момент знаеш по какъв начин да се справяш. ”

Ред Бул се оправиха най-добре с тълкуването на новите механически правила във Формула 1, които влязоха в действие от началото на предишния сезон. В хода на акцията обаче ФИА издаде техническа инструкция за покачване на ръба на подовете на колите поради подскачането на вършиме и се очакваше, че това ще отнеме от преимуществото на Ред Бул.
 Хорнър: Даваме еднакъв късмет на Верстапен и Перес Хорнър: Даваме еднакъв късмет на Верстапен и Перес
През предходната година множеството тимове бяха поели по пътя на Ред Бул във връзка с аеродинамичната идея и развиването на автомобила, а по-различни бяха решенията на Мерцедес и Ферари. При Мерцедес концепцията се оказа несполучлива и някогашните първенци още веднъж изостават, а Скудерията разполагаше с най-бързия автомобил в част от надпреварите предходната година, само че отборът загуби доста точки и положителни класирания поради стратегически проблеми и пропуски на водачите.
 Ферари няма да прави Б-версия на SF-23 Ферари няма да прави Б-версия на SF-23
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР