Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър не е убеден, че

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър не е убеден, че
Коментари Харесай

Хорнър каза от какво се нуждае Формула 1

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър не е уверен, че наемането на дебютанта Логан Сарджънт от Уилямс ще повлияе позитивно на известността на Формула 1 в Щатите. Факт е, че Формула 1 става все по-популярна в Америка и тази година Щатите ще одобряват три надпревари: в Маями, Остин и Лас Вегас.

“Страхотно е, че за Уилямс ще кара млад и надарен американски водач, само че в реалност Формула 1 има потребност от “американски Верстапен ”, представете си какъв ще е резултатът от това! ”

Хорнър, несъмнено, е прав, само че казусът е, че сега няма американски водач, който да е на равнището да влезе в борбата за международната купа във Формула 1 в близко бъдеще и също по този начин, даже и да има подобен, то той мъчно ще откри място непосредствено в някой от огромните тимове в международния шампионат.

“Проблемът е, че в случай че Логан приключва 14-и или 15-и, това няма да впечатли изключително публиката - добави Хорнър. - Но в случай че има американски водач, който да се бори в челото, то той ще има същия резултат, който провокира Фернандо Алонсо в Испания или Серхио Перес в Мексико. Формула 1 има потребност от млад, надарен и конкурентен американски водач. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР