Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър коментира след квалификацията в

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър коментира след квалификацията в
Коментари Харесай

Хорнър: Това е страхотна възможност за Чеко!

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър разяснява след квалификацията в Саудитска Арабия, че първата задача на отбора ще е да разбере какво се е случило с колата на Макс Верстапен, който отпадна поради щета във втората част на сесията.

„ При промяната на скоростната кутия на Макс действахме не тъй като се постановяваше, а просто, с цел да включим повече елементи в групата на разполагаемите съставни елементи. Явно обаче има проблем и би трябвало да разберем какво тъкмо се е случило и какъв е дефектът, значимото е да създадем по този начин, че това да не се повтори на следващия ден ”, изясни Хорнър.

Дали обаче Кристиан е на мнение, че Макс ще може да се бори за успеха от 15-ото място на старта?
 Верстапен: Ще е мъчно да стигна до челото Верстапен: Ще е мъчно да стигна до челото
„ Състезанието на следващия ден ще е тежко, най-важното ще е да се опазиш от проблеми, ще има доста екшън и произшествия. Ще бъде вълнуващо съревнование, това е страхотна опция за Чеко и значимо да я употребява. Така че на следващия ден ще имаме две разнообразни надпревари в границите на едно надпреварване ”, добави Хорнър, без да отговори директно на въпроса.
 Перес: Усетих по какъв начин колата оживява в третата фаза на квалификацията Перес: Усетих по какъв начин колата оживява в третата фаза на квалификацията
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР