Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър коментира раздялата на Матиа

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър коментира раздялата на Матиа
Коментари Харесай

Хорнър: Чакам шестия си шеф на Ферари!

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър разяснява раздялата на Матиа Биното с Ферари, оставката на швейцареца към този момент беше призната, а до края на месеца би трябвало да стане ясно кой ще оглави Скудерията. Наскоро стана ясно, че от Ферари са се свързали и с Хорнър, както и с отбор шефа на Макларън Андреас Зайдъл, само че и двамата са отказали.

“Аз имам ангажимент към Ред Бул - изясни Хорнър през тв Sky. - Аз съм в отбора през цялото време и за мен това е нещо значимо. Честно казано, не съм сюрпризиран от промяната във Ферари, по този начин са решили. Мисля, че ми следва да работя и да се състезавам с шестия началник на Ферари откогато аз съм отпред на Ред Бул. Но несъмнено на Биното не му беше елементарно. Те имаха страховит автомобил, бяха конкурентни. ”

Подобно на съветника на Ред Бул лекар Хелмут Марко и Хорнър чака завръщане на Мерцедес в челото в хода на идващия сезон.
 Доктор Марко за Мерцедес и Леклер Доктор Марко за Мерцедес и Леклер
“И двамата водачи на Мерцедес направиха страховит сезон - добави Хорнър. - Джордж приключи пред Люис в първия си сезон в тима, което е впечатляващо показване. Но Люис е към момента водач от най-висока класа. Очакваме, че следващата година отборът им ще се върне в борбата в челото. Ферари също ще търсят напредък, тъй че следващата година ни чака тежък сезон. ”
 Ферари си търси пети началник за 9 години Ферари си търси пети началник за 9 години
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР