Шефът на Ред Бул Хелмут Марко е недоволен от ФИА,

...
Шефът на Ред Бул Хелмут Марко е недоволен от ФИА,
Коментари Харесай

Шеф на Ред Бул бесен на ФИА заради Мерцедес

Шефът на Ред Бул Хелмут Марко е неудовлетворен от ФИА, защото към момента няма желаното от отбора конкретизиране по повод предното крило на Мерцедес. Отборът не е подавал формален митинг против главния си противник, само че австриецът изрази отвращение, че към момента няма позиция от страна на федерацията.

„ Когато се проверява нещо под давление на Мерцедес, всичко се прави със скоростта на светлината. Вече бяха готови въпроси по отношение на задното ни крило, задвижващата ни система и наляганията в гумите ни “, съобщи Марко.

„ Всички тези питания бяха сложени от Мерцедес или ръководени от Мерцедес тимове. Ние имаме избрани терзания по отношение на предното крило на Мерцедес – на онборд фрагментите ясно се вижда по какъв начин се движи. Чакаме отговор от ФИА. Изискваме конкретизиране ", добави още той.

„ Извън пистата всичко опира до потреблението на техническия правилник в твоя лична изгода. Нашите отговори ги даваме на писта. Макс Верстапен елементарно можеше да завоюва в Баку в случай че не му беше гръмнала гумата. Но и това сподели, че Ред Бул може да победи на всевъзможен вид писта ", сподели австриецът.

Formel-1-Spitzenreiter legt gegen nach, es geht um den Frontflügel. Helmut Marko fordert klare Antworten von der:
— AutoBildMotorsport (@abms_reporter)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР