Шефът на разузнавателната агенция на Великобритания Джеръми Флеминг смята, че

...
Шефът на разузнавателната агенция на Великобритания Джеръми Флеминг смята, че
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Обрат във войната в полза на Украйна

Шефът на разследващата организация на Англия Джеръми Флеминг счита, че макар ракетните удари на Русия в понеделник, Украйна прави поврат в бойните дейности против изтощените съветски сили, чиито муниции са на привършване.

В рядка обществена изява по-късно през днешния ден се чака Джеръми Флеминг да съобщи, че цената, която заплаща Кремъл в жива мощ и унищожена военна техника е „ умопомрачителна “. Той счита, че украинските сили реализират поврат на бойното поле и в киберпространството. Флеминг счита, че Владимир Путин е взел неправилни решения след неуспеха да превземе Киев в първите дни на войната и неуспеха да реализира мечтаното на изток.

Във към този момент публикувани фрагменти от речта на шефа на разузнаването се отбелязва, че съветските сили са изтощени, а потреблението на пандизчии за подсилването им, както и мобилизацията на десетки хиляди неопитни запасняци, приказват за безнадеждната обстановка, в която изпада Русия.

Джеръми Флеминг обръща внимание и на Китай, тъй като счита, че Пекин се стреми към потребление на технологиите в космоса и онлайн по способи, които биха могли да съставляват голяма опасност.

Става дума за евентуалната опция китайското държавно управление да нападна спътниците на съперниците си по време на спор, както и за потребление на технологиите за следене на хора.

Според Флеминг, Китайската комунистическа партия „ се учи от уроците от войната на Русия в Украйна “, наблюдавайки по какъв начин Англия и нейните съдружници нанасят удари на съветската стопанска система със наказания.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР