Шефът на районното полицейско управление в Годеч – главен инспектор

...
Шефът на районното полицейско управление в Годеч – главен инспектор
Коментари Харесай

Полицейският шеф в Годеч подменял доказателства срещу престъпници

Шефът на районното полицейско ръководство в Годеч – основен контрольор Христо Кръстев е разпореждал на подчинените си служители на реда да фабрикуват и подменят доказателства против обвинени за да увеличи статистиката за разкриваемост на закононарушенията и резултатите от работата на ръководеното от него ръководство.
Това разкриха пред Нова тв служители на реда, заставяни да вземат участие в порочната процедура. Те споделиха и за други нередности, осъществявани по заповед на началника им.
Преди 3 седмици стана ясно, че началникът Кръстев, който живее в София и всеки ден върви с полицейския джип на работа до Годеч и назад, изминава със длъжностен бензин дистанцията от 100 километра. Така харчи 200 литра бензин на месец за персонални потребности, до момента в който патрулите са с непрекъснат дефицит на гориво, оплакаха се служители на реда от районното ръководство в Годеч.
От Министерство на вътрешните работи започнаха инспекция, а началникът Кръстев излезе в болнични и не дава отговор на телефона си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР