Шефът на PwC в Индия лобира за място в глобалния

...
Шефът на PwC в Индия лобира за място в глобалния
Коментари Харесай

Шефът на PwC Индия пледира за място в глобалната топ таблица на фирмата

Шефът на PwC в Индия лобира за място в световния изпълнителен комитет на компанията от Голямата четворка дружно с неговия сътрудник в Китай, като твърди, че бързият напредък на нейния бизнес и възходящото значение на индийската стопанска система заслужава позиция на върха на мрежата с 53 милиарда $.

Санджив Кришан, ръководител на PwC Индия, през последните месеци насочи петиция до висши фигури той да бъде прибавен към авторитетния мрежов управителен екип на компанията, споделиха хора, осведомени с въпроса, пред Financial Times.

Ходът провокира безредици в счетоводната и консултантска компания, като високопоставена фигура, осведомена с полемиките, сподели, че макар че казусът към момента не е достигнал равнище на „ напрежение “, то се смята от някои в мрежата за „ проблем “.

Един сътрудник сподели, че Кришан е „ упорствал доста мощно “ за място, до момента в който различен, който е заемал световни и национални управителни позиции във компанията, сподели, че е „ доста малко евентуално “ индийският бизнес да бъде даден място в комис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР