Шефът на полицията във Велико Търново явно се опитва да

...
Шефът на полицията във Велико Търново явно се опитва да
Коментари Харесай

Люси Иларионов: Полицията опита да прикрие стрелбата на пътя

Шефът на полицията във Велико Търново очевидно се пробва да прикрие част от събитията, които се случват в неговия край. Така режисьорът Люси Иларионов си изяснява пред бТВ формулировката „ безчинство на пътя”, с която в бюлетина на Министерство на вътрешните работи непретенциозно е отразена срещата му с нападателен водач в Търновско, който стреля по останалите участници в придвижването и ги замерва с бутилки.

„ Нямаше да се обадя, в случай че не беше стреляно, нямаше да се обадя, в случай че не бяха хвърлени бутилки”, акцентира Иларионов в студиото на „ Тази сутрин” по бТВ. По думите му от полицията го предизвестили да не разгласява случая, като униформените признали, че районът е станал „ известен” напоследък – с отцепения от частни охранители „ Макдоналдс”, с багра на пътя сред българин и чужденец и други.

Режисьорът акцентира, че се е тормозил не толкоз от револвера (за който е уверен, че е газов), колкото от хвърлените бутилки и цялостното държание на другия лидер.

Той избягал и 20 минути по-късно – към този момент в наличието на служителите на реда, се върнал. „ Те са звънели, той не вдигал, свързали се с майка му и татко му”, изясни режисьорът. Униформените питали 27-годишния мъж дали има оръжие, което той отрекъл и почнал на собствен ред да наскърбява Иларионов.

Как изглеждал? „ Стори ми се като келеш”, призна режисьорът. По думите му индивидът отсреща се оказало, че учи право и е работил в една от известните адвокатски фирми в старопрестолния град.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР