Шефът на полицията в Шумен обяви, че още през 2015-а

...
Шефът на полицията в Шумен обяви, че още през 2015-а
Коментари Харесай

2015-а: Сигнали за скандали в Каспичан, 2018-а – 4 трупа от брадва

Шефът на полицията в Шумен разгласи, че още през 2015-а е имало сигнали за кавги сред роднините в Каспичан, при които през вчерашния ден се развихри кървава баня с четири натрупа.

" Назад във времето сме получавали един единствен сигнал, постъпил от съседи, че има зародил спор сред двамата родственици ", описа пред Bulgaria ON AIR Ялчън Расим.

Тогава килърът блъска убития, който пада на земята. Тогава нападателният мъж е предизвестен да се реши казуса по правосъден метод. Бил е затворен човек, злоупотребявал е с алкохол, добави той.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА
Килърът от Каспичан – 64-годишен мъж, родственик на жертвите
Съседско кръвопролитие в Каспичан! След спор: Четири натрупа в къща
Расим описа, че след кървавия пъкъл, килърът е опитал да прикрие отчасти следите си, само че в дома му са открити доста предмети, които имат отношение към действието, също така скрил кървавите си облекла в пералнята и се готвел да ги пере.

Полицейският началник добави, че към момента проверяващите не са получили съответен отговор кое е отключила експанзията на килъра, с цел да грабне брадвата и да избие роднините си.

Расим беше безапелационен, че закононарушението е осъществено по изключително нечовечен метод, а четирите жертви са имали съвсем идентични пострадвания по главите.

Журналистът Димитър Илиев разяснява пред Bulgaria ON AIR, че общото сред този случай от Каспичан и доста други потресаващи убийства, които се случиха у нас през последните години, е експанзията в обществото, която нараства.

" Подобни случаи са едни бушони, които идват да покажат, че съществува един доста по-голям проблем в обществото, един обществен разпад ", настоя той.

Психиатърът доктор Веселин Герев допусна, че причинителят на закононарушението по всяка възможност и различен път е злоупотребявал с алкохол и е бил нападателен.

" Като виждам почерка, става въпрос за една психопатска конструкция на личността, за един нападателен човек, който е злоупотребил с алкохол и е направил едно тежко престъпно действие ", уточни той.

Психиатълът показа, че към този момент от към 20 години злоупотребата с алкохол не е измежду нещата, които могат да пратят човек до наложително лекуване и по думите му в този момент берем плодовете на това решение.

Д-р Герев беше безапелационен, че в този момент всеки може да злоупотребява с чашките и по този начин да лекува напрежението, на който е подложен.

Очаква се през днешния ден прокуратурата да повдигне обвинявания против четворния палач. 64-годишният мъж е арестуван и се разпитва, направил е цялостни признания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР